Over mij


Wat leuk dat je nieuwsgierig naar me bent. Dat ben ik namelijk ook naar jou. Nieuwsgierigheid drijft mij in het leven. Er is steeds weer iets te ontdekken. In de wereld, in een boek, in iemand anders of in mezelf. Daarom lees ik veel over ''mens zijn'', kijk er filmpjes over en doe aan meditatie om ook mijn binnenwereld beter te leren kennen.
Ik was en ben nieuwsgierig waarom mensen doen wat ze doen, waarom heeft de één plezier in zijn werk en ervaart de ander zijn leven als zwaar, waarom loopt het bij het ene bedrijf wel en is er bij de andere iedere keer iets aan de hand.

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een goede sfeer, duidelijkheid én aandacht ervoor zorgt dat iemand lekker in zijn vel zit en dus méér aan kan, zowel privé als zakelijk. Tot slot heb ik al van jongsafaan een ondernemende geest. Zo stond ik op de Koninginnemarkt met zelf gemaakte houten eenden die toen in ieder raamkozijn stonden.


Voor mij komt dit allemaal samen in het mooie vak van Mens & Organisatie. Daar is het ook nooit saai en is steeds iets nieuws te ontdekken. Want ik houd van afwisseling. Daarom ben ik 2009 voor mezelf begonnen en adviseer en help sindsdien bedrijven in het MKB. Heerlijk vind ik dat! Meedenken, een andere invalshoek laten zien en zorgen dat het op voor de mensen goed georganiseerd is, want in mijn ogen heeft iedereen recht op een fijn, veilige en gezellige werkplek, waar talenten worden benut en je kan groeien als mens.


Ik kan hier nog een heel verhaal houden over mezelf, maar weet ook dat woorden niet kunnen vatten wat het allerbelangrijkste is voor een geslaagde samenwerking: een klik. Of deze er is, onderzoek ik graag met je.


Vind je het leuk, dan kunnen we op Linkedin sowieso connecten.

"Een goede sfeer, duidelijkheid en aandacht."

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

TALENT BENUTTEN


Wij hebben Rianne als een gedreven en resultaatgerichte P&O adviseur,- en coach ervaren. Ze verstaat haar vak op professionele wijze en heeft ons perfect geholpen bij het opzetten van ons personeels-beleid en implementeren van diverse instrumentaria.

Haar belangrijkste drijfveer is om middels coaching daadwerkelijk er toe bij te dragen dat mensen met plezier naar hun werk gaan

en hun talenten worden benut. Daarbij heeft ze het overkoepelende doel van onze organisatie steeds goed voor ogen gehouden


Annette Stolze

Wocozon

WAARDEVOLLE SPIEGEL 


Als leidinggevende heb ik Rianne als een waardevolle personeelsadviseur ervaren.

Zij heeft oog voor zowel het personeel als de organisatie. Kijkt zonder oordeel naar situaties, biedt een luisterend oor en durft duidelijk haar visie te geven.

Ze komt haar afspraken na, is kritisch en denkt oplossingsgericht mee.

En ze heeft mij als leidinggevende regelmatig een spiegel voor gehouden, waardoor ik ben gegroeid in mijn rol.Jan Willem Baas

Baas Bouw

DOORTASTEND


Ik roep de hulp van Rianne altijd in bij (dreigende) conflictsituaties met medewerkers.
Rianne is zeer goed in het neutraal beoordelen en inkaderen van de situatie die zich voordoet en komt dan met een goed advies hoe te handelen.
Vaak bespreekt ze de kwestie met alle betrokkenen apart, wat ze doet met veel inlevingsvermogen en empathie doet, waarbij ze echt een luisterend oor voor iedereen is.
Ze kent mijn medewerkers goed en weet wat belangijk voor ze is, wat hun profiel is en wat hun behoeften zijn.
Alhoewel kordaat en doortastend, heeft Rianne heel veel empathie voor alle betrokkenen, wat weer zorgt voor een zeer goede balans in de belangen die spelen en leidt tot belissingen die voor alle betrokken goed zijn.


Lennard van Vliet

Hortis Legal